Nieuws

Facebook

America Left

3 days 14 hours ago

America Left

6 days 23 hours ago

Vrijdagavond heeft Hay Mulders een kado ontvangen voor zijn afscheid als dorpsondersteuner.
De nieuwe boom die onlangs geplant is heeft Hay gekregen van 't LaefHoês America en van Vitaliteitscoöperatie America Left .
Het bordje dat erbij geplaatst staat bevat een QR code, als je deze scant lees je een mooi verhaal over Hay.
Hay nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor al je werk als dorpsondersteuner 🎉🎉

America Left

2 weeks 5 days ago

💚 Hoe ziet Horst aan de Maas er in 2040 volgens jou uit? Jij weet het beste wat er in jouw buurt of omgeving belangrijk is. Laat het ons weten, en help zo om jouw leefomgeving mooier, beter en gezonder te maken. De komende 1,5 jaar werken we aan de omgevingsvisie 2040. Dat doen we graag samen met jou. Vul daarom als eerste stap alsjeblieft de vragenlijst in via enquete.toponderzoek.com/hadm 🙋‍♀️ Wat vind jij belangrijk? In de omgevingsvisie staat hoe we omgaan met actuele en toekomstige vraagstukken in jouw leefomgeving. Belangrijke vragen kunnen daarbij zijn: "Hoe maken we een omgeving

Nieuws & artikelen

Lees hier de laatste nieuwtjes en artikelen!

IMG_5960

Ellen van Heijster gestart als coördinerend wijkverpleegkundige

1 maart 2022 is Ellen van Heijster gestart als coördinerend wijkverpleegkundige. Ze heeft de sleutel van kamer 1.1 in 't Leafhoês officieel in ontvangst gekomen. Wij wensen Ellen heel veel succes!

 

20220119_194127-1

Ellen van Heijster stelt zich voor

Vanaf 1 maart 2022 zal Ellen van Heijster starten als coördinerend wijkverpleegkundige voor America Left! Een mooie stap in de ontwikkeling van onze coöperatie. Ellen stelt zich graag zelf aan jullie voor!

IMG_5129

€500 van de Rabobank voor America Left

Namens de Rabobank mocht Ellen Jacobs een cheque van €500 uitreiken aan Sander Staaks en Kelly Kusters. Hiermee leveren zij een bijdrage aan persoonlijke coöperatieve impact. Bedankt Rabobank, namens heel America!